Vítáme vás v diskusním fóru EkoKoza Cz

Mezofilní kultura CHN11

Protože majitelé toto fórum již nepodporují a začali tu řádit spameři, byly zakázány registrace nových uživatelů!
Ve fóru se již nedočkáte odpovědí na svoje příspěvky, obracejte se proto přednostně přímo na majitele webu EkoKoza.
kepca
začátečník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 16. bře 2016 13:21:45

Mezofilní kultura CHN11

Příspěvekod kepca » stř 16. bře 2016 13:31:27

Dobrý den, dnes dorazil od Vás balíček s produkty na výrobu měkkých sýrů, vše dorazilo v pořádku :-). Jsem uplná začátečniče, tak se do sýru budu poštět poprvé, tak sand se vše podaří podle receptů od Vás :-)Jen jsem se chtěla zeptat jak je na sáčku s kulturou lísteček, tak je tam napsáno že se má uchovávat a používat zmrzlá, tak to mám dát do mrazáku a i při prvním použití pužít ve zmrzlém stavu nebo mohu při první otevření použít i takto nezmrazené?A nemáte nějaké přesnější dávkování, kolik g dát cca na 5l kozího mléka?Na návodu je dost velké rozpětí 1g na 50-100l mléka.
Děkuji

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron